Deelname aan het Schoolsponsorproject

Wilt u graag een kindje steunen? Stuur een mail naar info@stichting-rof.org.

Wanneer u een kind gaat sponsoren krijgt u, nadat het schoolgeld is betaald, een foto van uw sponsorkind. Het schoolgeld wordt in de maand oktober door de stichting aan de school overgedragen. Zodra het regenseizoen voorbij is begint in Gambia het nieuwe schooljaar.

De ROF probeert in ieder geval twee keer per jaar informatie met de scholen uit te wisselen. Een door u geschreven brief of kaart wordt erg op prijs gesteld. In Gambia wordt Engels gesproken.

Op dit moment zijn de kosten voor leerlingen die naar de basisschool gaan € 27,50,- per jaar. De kosten voor leerlingen die naar de middelbare school gaan zijn € 37,50,- per jaar.

Het is mogelijk een bezoek te brengen aan de school van uw sponsorkind. Wij informeren u graag hierover. In Gambia hebben wij onze eigen ‘ambassador’, de heer Dominic Mendy, die u graag op uw reis begeleidt.

Heeft u interesse in een bezoek aan uw sponsorkind? Stuur dan een mail naar info@stichting-rof.org. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Onder het kopje Sponsoring vindt u meer informatie over de diverse sponsormogelijkheden.