Schoolpakketten & gezamenlijke cadeaus

Ons laatste bezoek aan Gambia heeft ons geleerd dat het steeds moeilijker wordt om alle cadeaus die de sponsoren meegeven voor hun sponsorkindje op de juiste plaats van bestemming te krijgen. De belangrijkste oorzaak is ons succes: steeds meer kinderen kunnen door ons ondersteund worden.
Bij de start in 2004 ging het nog om 19 kinderen. In 2011 is dit aantal al uitgegroeid tot 100 kinderen.

Natuurlijk nemen we graag foto’s, tekeningen en brieven mee. Ook willen we alle kinderen, en dan niet alleen de gesponsorde kinderen, een cadeautje geven. Vaak geven wij de scholen een cadeau waar alle kinderen mee kunnen spelen of van kunnen profiteren; zoals bijvoorbeeld boeken voor de schoolbibliotheek. Om iedereen in de gelegenheid te stellen een presentje voor de kinderen te verzorgen hebben wij een schoolpakket samengesteld; hier doen wij de kinderen het meest plezier mee!. Dit pakket bestaat uit twee schoolschriften, potloden, een puntenslijper, een balpen en een liniaal. De materialen worden zoveel mogelijk in Gambia aangeschaft en het pakket kost € 2,50.

U kunt deelnemen aan dit project door € 2,50 of een veelvoud daarvan over te maken op de rekening van de ROF o.v.v. schoolpakket.
Wanneer u de naam van uw sponsorkind daarbij vermeldt zorgen wij dat het ter plaatse wordt afgeleverd.